Національний банк України опублікував офіційний курс іноземних валют на середу, 20 травня 2020 року. Курс долара порівняно з показниками у вівторок, 19 травня, трохи впав у ціні і становить 26,51 гривень. Про це повідомляє прес-служба офіційного регулятора.

Курс валют Нацбанку на 20 травня

Офіційні курси валют встановлені на такому рівні:

- 1 долар США – 26,5159 гривень;

- 1 євро – 29,0217 гривень;

Таким чином, курс долара став дешевше на 6 копійок. При цьому євро збільшився в ціні на 23 копійки.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

курс валют, фото Pxhere
курс валют, фото Pxhere

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що уряд вводить дешеві кредити для українців у цьому році. Програма "Повертайся і залишайся" передбачає, що частина відсотків по кредитах буде виплачуватися з держбюджету.

Як повідомляв портал Знай.uа, в Україні американська валюта у 2020 році, в середньому, буде тримати відмітку в 28,85 гривень за одну американську купюру. А ось під кінець року - 29,5 гривень за долар.

Також портал Знай.ua писав, що ВВП України у 2020 році скоротиться на 4-9% в залежності від тривалості карантину, прогнозують експерти. Спеціаліст змоделював два сценарії розвитку ситуації за умови поширення коронавірусу.