На більшій частини України у вівторок, 23 червня, прогнозується дощова погода. Так, циклон посилить дощі, а протягом дня негода поступово поширюватиметься по країні.

Про це повідомила народний синоптик Наталка Діденко на своїй Facebook-сторінці.

"Більше сонця і сухої погоди передбачається на півдні, а також у Кропивницькому, Черкаській, Луганській і Донецькій областях", - написала синоптик.

У свою чергу в Укргідрометцентрі обіцяють короткочасні опади. Не буде їх хіба що на Херсонщині та в Криму.

погода на 23 червня, скріншот з сайту Укргідрометцентр

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Найгарячіше на Харківщині, Луганщині і Донеччині. Там температура повітря складе +27 +29 градусів. Дощова прохолода знизить температуру до +20 +22 на Львівщині, Прикарпатті, Волині та Тернопільщині.

У Києві у вівторок пройдуть дощі з грозами. Увечері в окремих районах столиці можливі сильні зливи, шквали, град. Температура повітря очікується в межах +25 +27 градусів.

Знову циклончик у вівторок закрутиться над західною частиною України. Карта 1. Отже, дощі не лише нікуди не подінуться,...

Geplaatst door Наталка Діденко op Maandag 22 juni 2020

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, на початку червня прийде спека, але вона зміниться різким спадом температури. І такі температурні гойдалки українці будуть відчувати все літо.

Як повідомляв портал Знай.uа, для людства найближчі п'ять років стануть найспекотнішими за весь період спостереження.

Також портал Знай.uа писав, що червень 2020 буде зовсім не таким, як всі очікують – офіційний прогноз погоди від Укргідрометцентру.