Надзвичайний випадок стався з американським журналістом, який був змушений розповідати прогноз погоди з власного дому через пандемію коронавірусу. Так, просто під час прямого ефіру в кадр увірвався домашній улюбленець чоловіка та відключив електронну карту з погодою.

Як відзначається, інцидент трапився з журналістом Полом Деллегатто, який ввів черговий випуск прогнозу погоди на FOX WTVT. Так, просто в кімнату до чоловіка забіг його пес, який явно був зацікавлений заняттям свого господаря, та в один момент просто він відключив всю екранну графіку на комп'ютер. В результаті ведучому довелося озвучувати прогноз у прямому ефірі без зображень.

Скріншот з відео

"Зараз карта не буде рухатися, тому що він просто вдарив комп'ютер головою. І це було не найрозумнішим вчинком", - зітхнувши, заявив телеведучий.

Водночас метеоролог продовжив прогноз як ні в чому не бувало, він гладив свого пса, який встиг стрибнути до нього на коліна. Щоправда, вже під кінець випуску уважний вихованець раптово помітив оператора, який знімав весь сюжет, та почав навколо нього стрибати.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

"Ой, мій хлопчик, ой, це так недобре", - говорив ведучий. Однак користувачі мережі явно з ним не погодилися, бо всього за деякий час набрав вже більше 3 з половиною мільйонів переглядів.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, у Греції журналіста атакувала свиня у прямому ефірі

Як повідомляв портал Знай.ua, ведучій зарядили сніжкою в обличчя у прямому ефірі

Також Знай.ua писав, кращі фейли журналістів зібрали в одному ролику