На журналіста ранкового шоу одного з грецьких телеканалів під час включення напала свиня. Тварина під час прямого включення постійно ходила позаду чоловіка і намагалась вкусити його за ногу.

На журналіста напала свиня, фото скріншот з відео

Журналіст якраз розповідав про наслідки негоди у невеличкому грецькому місті Кінета. Однак тварина, яка вірогідно втекла з сусідньої ферми, запримітила журналіста і вкрай ним зацікавилася.

Чоловік так і не міг донести інформацію до глядачів, оскільки постійно ухилявся від напасної свині.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК
Показати ще

Свиня почала переслідувати та навіть кусати кореспондента. Той всіляко намагався бути серйозним. Але навіть у студії не стримали емоцій і посміялися з такого конфузу.

Нагадаємо, гаряча піца зберегла життя матері і дитині: "Навіть рятувальники до такого не додумалися", неймовірна історія.

Як повідомляв Знай.uа київські пельмені на Бессарабці вляпалися в огидний скандал: "Фу, як гидко!".

Також портал Знай.ua писав, що продуктовий кошик стане напівпорожній: українців попередили, як зміняться ціни на продукти.