Після проведення дослідження продуктів, які часто вживає в свій раціон людина, група учених дійшла висновку, що деякі з продуктів можуть бути смертельно небезпечними для людини.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяВ результаті дослідники виділили картоплю і рибу, які в деякому вигляді можуть принести шкоду, пише портал neboley.
Так, наприклад, отрути були виявлені в листі, стеблах і паростках картоплі, і при довгому впливі на них сонячних променів, ці отрути можуть накопичуватися і в бульбах. Також шкідливо їсти картоплю зеленого кольору, так як в таких бульбах міститися шкідливі речовини, які в наслідок можуть накопичуватися і в людському організмі, що призводить до захворювань шлунка і в кінцевому підсумку летального результату.
Також вчені провели дослідження і риби, яка досить часто присутня в раціоні людини. Після дослідження в цьому продукті також були виявлені шкідливі речовини. Так, в м'ясі тунця вченими була виявлена ртуть.
У шлунку цієї риби часто можна виявити дане шкідлива речовина, яке навіть після термічної обробки не випаровується і потрапляє при вживанні до організму людини.
Читайте також: Вчені виявили найшкідливіший напій у світі
Навіть мед, який відомий своїми корисними властивостями, в нефільтроване вигляді може бути небезпечний при вживанні його людиною. Також шкідливі і кісточки яблук, слив, абрикос, персиків та вишень, так як в них міститься ціаністий водень, який у великій кількості надає поганий вплив на серцевий м'яз.