Європейські вчені спробували розгадати, яким чином небезпечні мікроби потрапляють до нас на стіл. Дослідження показали, що зоною підвищеної небезпеки являються холодильники.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяПро це написав портал "Новини Ю".
Виявилося, ящики холодильника можуть містити близько 750 бактерій. Серед них можуть бути і безпечні, і потенційні вбивці. Вони здатні виживати при більш низькій температурі, ніж передбачалося раніше.
На думку вчених, одна з основних причин харчових отруєнь - перехресне зараження продуктів в холодильнику. Наприклад, якщо сиру курку, яка забруднена потенційно мертельной бактерією Campylobacter, покласти поруч з фруктами, овочами або сиром.
Експерти рекомендують промивати холодильник гарячою водою з антибактеріальним засобом не рідше одного разу в тиждень.
Читайте також: Через десять поколінь жінки еволюціонують
Як раніше повідомляв портал "Знай", британські вчені назвали породу собак, які найчастіше кусають людей.