Блогер і волонтер Татуся Бо розповіла, чим відрізняється борщ приготований українкою та росіянкою.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяВідповідну публікацію вона розмістила в Facebook.
Читайте також: ТОП-5 недорогих і смачних їдалень Києва
Як зазначила блогер, її дратує фраза "руський борщ".
"Борщ та руський. Це оксюморон такий чи що?!", - обурилася дівчина.
Вона розповіла про один випадок, який стався у неї в селищі.
Там жила одна "кац...ка", яка одного разу запросила знайомого батька Тусі Бо Василя на борщ. Скуштувавши страву, він ще довго розповідав про те, що навіть шкільні помиї і то смачніші. І не розумів, як так виходить, адже і продукти однакові, і його дружина "готує з курячої лапки такий борщ, що і ложку обгризеш, а та півсвині заклала, а воно як мило з оцтом.
Публікація викликала ажіотаж серед користувачів мережі. Вона набрала 2,3 тисячі лайків і більше 100 коментарів та майже 90 репостів.
Один з користувачів зазначив: "Так росіяни борщ і не варять, а "стряпають" – таке слово є. Воно відразу ж все робить непридатним до вживання".
Як писав раніше інформаційний портал "Знай.uа", у Міністерстві закордонних справ Росії більше не продаються котлети по-київськи. Тепер котлети називаються по-кримськи. Продаються вони за ціною 200 рублів.
ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ КАНАЛ В ТЕЛЕГРАМ