У мережі розваги Зеленського та Богдана в Дніпрі показали забавною фотожабою.

Відповідний знімок опублікували в соцмережі

Мережа іронічно висміяла робочу поїздку президента України Володимира Зеленського і глави його офісу Андрія Богдана у Дніпро новою фотожабою. Сміливці висміяли той момент, де вони не посоромилися прогулятися і випити пива.

На опублікованій фотожабі можна побачити президента Володимира Зеленського, його голову офісу Андрія Богдана і мера Дніпра Бориса Філатова, які стоять з келихами пива в руках. У підписі до фото говориться: "Пивасик по Дніпровськи…"

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Варто відзначити, що глава держави Володимир Зеленський приїхав у Дніпро на День міста щоб наочно переконатися в готовності скандального Нового мосту.

Нагадаємо, Путін висунув жорсткий ультиматум Меркель по Україні, вона не стрималася: повна безвихідь.

Як повідомляв Знай.uа , Скічко з "Слуги народу" пояснив, навіщо потрібен закон про штрафи за перевантажені фури: "Не рятує тільки дороги, але і...".

Знай.uа писав, "Слугу народу" спіймали за негідним заняттям в Раді: Олену Копанчук висміяли міткою фотожабой.