Російський президент Володимир Путін на зустрічі з лідером Франції Еммануелем Макроном озвучив умови для проведення зустрічі "нормандського формату". Про це повідомив український журналіст і публіцист Віталій Портніков.

Так, за словами експерта, Путін говорить про повну імплементацію рішень, які дадуть автономію окупованих районів Донбасу, а також Путін запропонував амністувати лідерів бойовиків. На думку Портнікова, президент РФ не відступить від рішення зберегти контроль над Донбасом. Він збирається перетворити регіон на "державу" в складі України.

Ангела Меркель
Ангела Меркель

Крім того, Портніков вважає, що західні лідери будуть тиснути на Зеленського. Ангела Меркель, навпаки, відмовляється від зустрічі, оскільки усвідомлює приреченість на невдачу в цьому «балагані». Макрон говорить більш складно, але після зустрічі з Путіним усвідомлює усю марність діалогу з російським лідером.

Нагадаємо, Зеленський запросив зірок світового кіно знімати в Україні.

Популярні новини зараз
Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще

Раніше Знай.ua повідомляв, Пальчевський по поличках розклав зустріч Зеленського з Коломойським.

Також Знай.ua писав, Зеленський дав жорсткий наказ СБУ, на кону - мільйони.