У Кривому Розі чоловіка, який розгулював по місту у футболці з радянською символікою, засудили до обмеження волі. Про це стало відомо з Єдиного реєстру судових рішень.

Як повідомляється, 14 червня 2019 року біля ТРЦ «Плаза» перебував чоловік, одягнений у червону футболку із зображенням герба СРСР: серпа, молота і п'ятикутної зірки.

Проступок кваліфікували як ч. 1 ст. 436−1 (виготовлення, розповсюдження комуністичної, і нацистської символіки і пропаганда комуністичного та націонал-соціалістичного (нацистського) тоталітарних режимів) КК України, згідно з яким винному загрожують «виправні роботи на строк до двох років або арешт на строк до шести місяців, або позбавлення волі на строк до трьох років».

Цього разу винний пішов на угоду зі слідством, у зв'язку з чим йому дали рік позбавлення волі умовно з випробувальним терміном на рік.

Нагадаємо, що на Дніпропетровщині правоохоронці затримали жінку з паспортом неіснуючої держави.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Як повідомляв раніше Знай.ua вивезли в ліс і...: студенти з Вінниці пішли по слизькій доріжці заради гаманця

Також Знай.uа писав про те, що розстріляв впритул: під Вінницею зять мера спробував вийти сухим з води, суд повернув на землю".