Кондуктори дніпровського громадського транспорту стали все частіше стикатися з підробленими спецперепустками під час карантину. Один з таких "винахідників" пішов далі звичайних скріншотів або роздруківок – він використовував обгортку від шоколадки "Світоч". Про це розповів заступник директора КП "Дніпровський електротранспорт" Володимир Сусленко в Telegram-групі "Департамент транспорту ДМР".

За словами Володимира Сусленкова, підробки спеціальних перепусток для громадського транспорту в Дніпрі під час карантину трапляються досить часто. Він розповів, що часто дніпряни просто беруть оригінал пропуску у своїх знайомих і друкують на кольорових принтерах або ж йдуть іншими шляхами. Лише за минулі вихідні контролерам вдалося вилучити цілу купу підроблених перепусток:

У Дніпрі вилучили масу підроблених спецперепусток на громадський транспорт / фото: t.me/DepTransDMR

Вилучені за сьогодні і вихідні спец квитки, якими неправильно користувалися пасажири, а саме передавали іншим особам, не підтверджували свою особистість.

У Дніпрі вилучили масу підроблених спецперепусток на громадський транспорт / скріншот

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Він пояснив, що всі водії і контролери у громадському транспорті проінструктовані і мають право вилучати спеціальні перепустки з порушенням правил їх використання.

Ніякі скріни — не дійсні, тільки оригінал спецквитка і документ, що підтверджує особу (або електронний спец квиток), - говорить Сусленко.

У Дніпрі вилучили масу підроблених спецперепусток на громадський транспорт / скріншот

Але нещодавно на очі контролерів попався до сміху унікальний випадок підробки спецперепустки – пасажир трамваю №19 пішов далі і вирізав його з обгортки шоколаду "Світоч":

У Дніпрі пасажир підробив спецпропуск на громадський транспорт з обгортки від шоколадок / фото: t.me/DepTransDMR

Нагадаємо, раніше дніпровський водій маршрутки роздавав своїм пасажирам маски і рукавички.

Як повідомляв портал Знай.иа Денис Шмигаль розповів, коли в Дніпрі відкрию метро.

Також Знай.иа писав, що у Дніпрі водій маршрутки не пускав в салон пільговиків.