У Дніпрі сталася надзвичайна пригода, від якої непідготовленій людині може стати погано – там чоловік відгриз вухо братові. Про це повідомили в співтоваристві «Дніпро оперативний» у соціальній мережі Facebook.

За попередньою інформацією, жахливий інцидент стався в будинку на вулиці Фосфорній.

Наголошується, що між чоловіками, які доводяться один одному зведеними братами, спалахнула сварка. В ході конфлікту вони влаштували бійку, і в запалі боротьби один з них відкусив другому половину лівого вуха.

Поки не відомо, що саме стало причиною раптового конфлікту. Медики міської лікарні №4, куди госпіталізували одного з братів, надали потерпілому першу допомогу, але вухо вже не повернути в первинний вигляд – чоловік залишиться з каліцтвом. Однак, незважаючи на це, потерпілий відмовився писати заяву на кривдника в правоохоронні органи.

Обережно, фото не для вразливих!

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Нагадаємо, озвірілий бойфренд відкусив дівчині ніс і… з'їв: фото не для вразливих.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що серійний маніяк тримає в страху весь Харків.

Також портал "Знай.uа" писав, що у популярному фастфуді дівчина стала жертвою ґвалтівників.