Депутат Дніпровської райради від партії "Опозиційний блок" напав на лідера херсонського Цивільного корпусу "Азов". Про це заявили в ГК "Азов" на своїй сторінці в соцмережі.

За словами активістів, їх товариш поступив до лікарні близько двох годин дня, де йому була надана перша допомога. Зокрема йому пришили вухо, яке намагався відкусити Олександр Власов.

За словами бійців "Азов", інцидент стався під час бійки, яку спровокував і почав Власов. Сталося це після сесії біля міськради.

"Все почалося з того, що за день до сесії міськради, одному з активістів ГК" Азов" був запропонований "підробіток" - забезпечити підстраховку депутатів, ймовірно від" Опоблоку"", - розповідають активісти.

Читайте також: Іноземцям з "Азову" не дають українське громадянство

Популярні новини зараз
Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Вони запевнили, що ніхто з них так і не зміг потрапити в групу підтримки депутатів за гроші. Через це довести факт оплати послуг групи підтримки не зможуть.

Але на наступний день в перерві сесії, азовці помітили "вербувальника" разом з депутатом Олександром Власовим. Коли сесія закінчилася, глава херсонського ГК "Азов" підійшов до "групи підтримки" в залі держради і запитав, чи не соромно їм продаватися заради чиєїсь політичної вигоди, на що ті лише посміхнулися.

"Активісти "Азова" вийшли з будівлі і попрямували у бік центру, де приблизно через десять хвилин їх наздогнала група з 15 осіб, попереду яких виступав Олександр Власов зі своєю дружиною", - повідомляється в заяві активістів.

Після цього сталася бійка, в результаті якої Власов завдав ушкодження активісту "Азова".

"Недовго думаючи, депутат Олександр Власов підлетів і вдарив Главу ГК "Азов", який, з метою самооборони, вдарив його у відповідь. У створеній депутатом з Опозиційного блоку бійці, в якийсь момент він вирішив, що єдиний шлях отримати перемогу - перейти грань людської гідності і, простіше кажучи, "показати спідницю" - почав видавлювати пальцем очей і вчепився зубами у вухо Голови ЦК, після чого депутат відкусив значний шматок вуха і, трохи згодом, виплюнув його на землю. У створеному метушні неадекватний Олександр Власов, зрозумівши незворотність своїх дій, разом зі своєю бандою швидко покинули місце злочину до приїзду поліції ", - пишуть активісти.

На даний момент голова Громадянського корпусу знаходиться в лікарні під наглядом, оскільки існує ймовірність того, що ампутована частина вуха не приживеться. Увечері того ж дня головою азовці подали заяву до Суворовського райвідділу поліції.

Також активісти "Азова" повідомили, що торік Олександра Власова затримували на блокпосту в Запорізькій області при спробі вивести із зони АТО зброю.