У Дніпрі раптово загинув десантник, який з перших днів захищав Україну від нападу російських військових. Трагічну новину розповіло керівництво 25-ї окремої Повітрофлотської Дніпропетровської Бригади Facebook.

Повідомляється, що в четвер, 18 червня, загинув Показаньев Сергій Анатолійович від раптової зупинки серця. Колеги його охарактеризували як десантника, патріота, воїна-артилериста, захисника Батьківщини, який з перших днів пізнав жахи російсько-української війни.

Вперше на службу він прийшов у 2007 році і з тих пір вірно служив Україні. Його пам'ятають як людину щедру, відкриту, яка завжди готова прийти на допомогу своїм побратимам. У товаришів по службі він користувався повагою і мав авторитет.

Показаньев Сергій Анатолійович / фото: facebook.com/dshv25opdbr/

Керівництво 25-ї окремої Повітрофлотській Дніпропетровської Бригади, в якій служив Сергій, повідомило, що загинув він від раптової зупинки серця. У жовтні йому повинно було виповнитися 35 років. У нього також була сім'я, яка тепер змушена рости без батька і чоловіка – дружина і двоє неповнолітніх дітей.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Командування і особовий склад військової частини висловлюють щире співчуття рідним і близьким захисника України.

Нагадаємо, раніше в Дніпрі пішла з життя юна криворожанка, яка до останнього боролася зі страшним діагнозом.

Як повідомляв портал Знай.иа в Кривому Розі осиротіла мати загиблої при катастрофі літака десантника запалила 49 лампад.

Також Знай.иа писав, що 74-річний дніпрянин склав майже 600 літрів крові.