У Дніпрі у квартиру журналіста залетів кажан і кілька днів ховався за шторою. Про подробиці події розповідає видання "Дніпро оперативний".

Повідомляється, що інцидент стався в понеділок ввечері, 22 червня. Журналістка видання "Дніпро оперативний" звернулася в службу порятунку, оскільки в її квартиру на вулиці Володимира Антоновича залетів кажан. Дівчина розповіла, що тварина потрапила в приміщення через вентиляційну трубу, а після сховалася за шторою, де просиділа кілька днів.

На місце події прибули рятувальники, які акуратно зняли мишу зі стіни і за допомогою спеціальної коробки винесли непрохану гостю з квартири. Кажана випустили у природне середовище проживання.

Зазначимо, якщо ви зіткнулися з подібною ситуацією, в першу чергу, потрібно закрити кімнату, щоб миша не полетіла далі. Потім відкрити вікно ширше і почекати, коли миша сама вилетить. Якщо вона сховалася, наприклад, за меблями або просто зачепився за стіну, потрібно акуратно злякати будь-яким підручним предметом (газета, капці, палиця), злегка доторкнувшись до миші. Вона почне літати по кімнаті, швидко знайде відкрите вікно і вилетить на вулицю. Якщо даний метод не допоміг - зателефонуйте в службу порятунку на номер "101".

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Нагадаємо, що в Дніпрі рятувальники зловили кажана, яка залетіла в квартиру.

Як повідомляв портал Знай.иа дніпрянин мало не став обідом річкового монстра-людожера.

Також Знай.иа писав, що в Дніпрі рибалки зловили незвичайну рибу.