У Дніпрі святкує День народження легендарний лікар-інфекціоніст, який щодня врятує людей від коронавірусу. Про урочисту подію розповідає видання "Дніпровська панорама".

Читайте Знай в Google News!

У середу, 19 серпня, в Дніпрі святкував День народження головний лікар-інфекціоніст міста Володимир Чумак. Він є одним з легендарних лікарів 21-ї міської лікарні, яку городяни прозвали "Канаткою".

Дана установа була обрана опорною, де щодня лікарі виходять на передову проти коронавірусу. Володимир Іванович Чумак також не боїться заморати руки і з першого дня карантину виходить один на один зі смертельною недугою.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Редакція Знай.ua бажає прекрасному професіоналу і чудовій людині міцного здоров'я і довгих років життя.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що юний Вундеркінд з Дніпра Ігор Шибка став бронзовим призером на міжнародному конкурсі винаходів та інновацій INTARG 2020. Цього року у зв'язку з карантином конкурс пройшов в онлайн-режимі.

Як повідомляв портал Знай.иа, морпіха з Дніпра Ярослава Журавля нагородили орденом "За мужність" посмертно.

13 липня, під час спроби евакуювати тіло свого загиблого командира лейтенанта Дмитра Красногрудя, Ярослав Журавель отримав смертельне поранення у ворожій засідці неподалік селища Зайцеве.

Також Знай.иа писав, що юний дніпрянин отримав орден "За мужність" — накрив собою гранату, захищаючи малюків.