Популярний український комік Юрій Ткач, учасник команди "Днепр", а з недавніх пір працює ще й у колективі студії "Квартал 95". Юра в суботу, 9 листопада, відзначає 36-й день народження, і його нові колеги вирішили забавно його привітати на сторінці в соцмережі Instagram. Так, кварталівці показали в мережі несподіване фото, на якому Ткач позує в ніжно-рожевому весільному платті, в якому дуже нагадує зефірку.

У підписі до веселого фото на сторінці "Кварталу 95" залишено коротке привітання: "Сьогодні День народження у нашого неповторного і веселого @yuriy_tkach! Пишіть свої вітання Юрчику в коментарях". Звичайно ж шанувальники не проігнорували це фото, люди почали обговорювати публікацію і приєдналися до привітань Юрія Ткача, залишаючи безліч приємних побажань.

Нагадаємо, зірка "Кварталу" розбурхала фантазію шанувальників відвертими фото з відпочинку.

Популярні новини зараз
Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що зірка Кварталу 95 показалася у крихітному купальнику.

Також портал "Знай.ua" писав, що зірка "Квартал 95" показала всі принади на відпочинку.