Сьогодні лідер "Правого сектору" Дмитро Ярош святкує свій день народження.

Як повідомляє Gazeta.ua, він перебуває у шпиталі Дніпропетровська. Йому виповнилось 44 роки.

Він вже переніс операцію на правому ліктьовому суглобі, яке отримав на початку року біля Донецького аеропорту .

"Активісти та бійці "Правого сектору" разом з госпітал'єрами записали спільне відеозвернення із привітаннями Дмитра Яроша. Взагалі, він дуже скритний чоловік. Свою сім'ю оберігає від сторонніх очей. Всі церковні та сімейні свята проводить разом з родиною. То думаю, що свою традицію не порушив", - сказав прес-секретар "Правого сектору" Артем Скоропадський.

"З Днем Народження, друже! Всього тобі найкращого, а ворогам найгіршого! Будь!", - додав соратник Яроша Борислав Береза на своїй сторінці в Facebook.

Популярні новини зараз
Вже у червні отримають більше: пенсіонерам нагадали важливий нюанс – як добитися перерахунку ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа
Показати ще

Читайте також: Лікарі "відремонтували" руку Ярошу (фото)

Нагадаємо, що донька очільника "Правого сектору" Дмитра Яроша Ірина служить в інформаційній службі батальйону добровольчого українського корпусу "Правий сектор". 19 вересня під час першого інтерв'ю вона розповіла про батька.