Під Дніпром в селі Орлівщина колишній депутат сільради вдарив підлітка викруткою в спину. Про подробиці події розповідає Олексій Прокопенко у Facebook-спільноті "Орлівщинські байки".

Читайте Знай в Google News!

Повідомляється, що інцидент стався в п'ятницю, 28 серпня в селі Орлівщина Новомосковського району Дніпропетровської області. Як розповів Олексій Прокопенко, підлітка поранили на території Орлівщинської загальноосвітньої школи (вул.Покровська, 18).

Винуватцем події став шкільний сторож, у минулому викладач військової підготовки та депутат сільради. З невідомих причин чоловік наніс 16-річному підлітку проникаючий удар викруткою в спину. Предмет пронизав шкіру в області лівої нирки (на 2 см вище). Співробітники Новомосковської ЦРЛ надали своєчасну допомогу хлопцеві і на даний момент його життю нічого не загрожує.

Популярні новини зараз
У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Готуйте свої гаманці: українцям з 1 липня збільшать виплати, кому пощастить Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись
Показати ще

Що відомо про нападника

Як написав Олексій Прокопенко, винуватець події є причетним до ще однієї кримінальної справи, яка стосується шахрайства в особливо великих розмірах і підбурюванні до хабара в розмірі 362 500 доларів США. Дана справа знаходиться на розгляді Новокодацького районного суду міста Дніпро протягом 10 років.

За фактом поранення підлітка в Орловщині слідчий Новомосковського відділення поліції проводить досудове розслідування. На даний момент збираються свідчення свідків.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що у Дніпропетровській області дівчинка стала жертвою агресії своїх ровесниць.

Як повідомляв портал Знай.иа, у Дніпропетровській області невідомі скинули літнього чоловіка з моста і зникли.

Також Знай.иа писав, що стало відомо про те, що в Південному районі Кам'янського, 15-річний підліток застрелив свого ровесника.