Стало відомо про те, що в мережі розповіли про нову пішохідну зону в місті Дніпро.

Таким чином, повідомляється, що оновлена вулиця Під назвою Короленко, стала поки що першим подібним проектом в місті, тобто, поки що вона унікальна.

Перед архітекторами стояло кілька завдань, і в першу чергу - потрібно було знайти щось особливе.

Все для того, щоб звернути на це увагу городян, які проїжджали або проходили б повз, і їм захотілося відвідати цю пішохідну зону.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми
Показати ще

При цьому, варто відзначити, що користувачі соціальної мережі Facebook вже встигли висловитися про це.

Олександр Барабашко пише, що він шалено радий, що почали з'являтися подібні тенденції, а також відзначити мера міста Бориса Філатова, і сказав, що це дуже круто.

Нагадаємо, раніше стало відомо про те, що поки в Дніпрі влада займалася карантином, городянин вирішив під шумок побудувати собі новий цегляний будинок. Про кричущий випадок розповів начальник інспекції з питань благоустрою міської ради Руслан Мороз у Facebook.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Волосся дибки: історія зловісного острова чуми не дасть вам зімкнути очей

Як повідомляє портал «Знай» Ступити і померти: топ-5 найнебезпечніших місць на нашій планеті

Також «Знай" писав, що Росіяни заселяються в покинуті будинки на прикордонній території " ЛНР"