Небайдужий дніпрянин пожертвував 10 тисяч гривень в обласну дитячу лікарню. Ці гроші підуть на лікування тяжкохворих діток.

Про це розповіла волонтер Олександра Сова-Тищенкова на своїй сторінці у Фейсбуці.

А почалося все з того, що "Добрий Фей" дізнався, що одному з підопічних фонду "БФ Совушка" потрібна допомога. У дитини сильний опік і за його життя борються лікарі.

За словами дівчини, чоловіка, який допоміг, звуть Віталій. Він хотів, щоб про нього не знали, але ця людина гідна поваги. Нехай знають, хоча б його ім'я.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Кого не мобілізують до армії: перелік професій
Показати ще
"Просив, Добрий Фей залишитися таємно, але я не можу. Віталій через пресу дізнався, про опік дитини. Я Віталія запросила в лікарню і хотіла показати всіх наших діток ,підопічних. Але, Віталій просто передав конверт для всіх діток 10 000т ис гривень. Спасибі вам велике", - написала волонтер.

" Добрі серця навколо нас", " Я схоже знаю його! Віталій, ти чоловіче! Вкотре дякую", " Дякую", " Чоловіче! Дай Бог вам здоров'я за допомогу декам!",- захоплювалися вчинком Віталія користувачі в коментарях.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Волонтер з Дніпра присвятила життя тяжко хворим дітям: "їхня посмішка-найкраща нагорода"

Як повідомляє портал «Знай.иа " продесські молодята заборонили гостям дарувати квіти: взули десятки дітей-сиріт, - історія , яка зворушить до сліз

Також «Знай.иа " писав, що Дмитро Комаров і Андре Тан допомагають тяжкохворим діткам: чашка кави рятує сотні життів