В результаті вибуху в Донецьку загинув глава самопроголошеної Донецької народної республіки Олександр Захарченко, повідомляють ЗМІ з посиланням на джерело в силових відомствах ДНР.

Захарченко, за даними джерел, отримав смертельне поранення при вибуху в донецькому кафе «Сепар», яке знаходиться неподалік від його резиденції. Загиблому було 42 роки.

Олександр Захарченко очолив Раду міністрів "ДНР" у серпні 2014 року, змінивши на цій посаді Олександра Бородая. У листопаді того ж року він переміг на "загальних виборах глави республіки" і з того часу обіймав цю посаду.

Соцмережі вже у всю обговорюють цю новину. Особливу радість від загибелі путінського терориста відчувають українські користувачі. Ось що вони пишуть:

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Раніше повідомлялося, що загинув головний терорист Олександр Захарченко. Глава "Донецької народної республіки" Олександр Захарченко став жертвою вибуху, що прогримів в ресторані "Сепаратист" поблизу його резиденції. Він помер від отриманих поранень у лікарні, повідомляють ЗМІ. Інформацію підтверджує ТАСС з посиланням на джерело в силових структурах.

Як повідомив депутат народної ради ДНР Владислав Бриг, в результаті вибуху загинула одна людина, троє постраждали. "Вибух у кафе "Сепаратист" на Пушкіна", - додав він. Як уточнюють ЗМІ, місце вибуху розташоване недалеко від резиденції глави ДНР. За даними ЗМІ, вибухівка була закладена в машину.

Джерела повідомляють, що вибух стався безпосередньо біля автомобілів біля входу в кафе, а не всередині нього. Кафе знаходиться в декількох сотнях метрів від резиденції глави ДНР Олександра Захарченко. Саме він і став тим потерпілим. Поранення стало смертельним для ватажка терористів.

На місце події прибуло безліч машин екстрених служб, включаючи поліцію, ДАІ і швидку допомогу. Вся територія оточена на даний момент. Стало відомо про ще трьох постраждалих в результаті вибуху. Вони отримали травми різного ступеня тяжкості.

Нагадаємо, раніше стало відомо, коли помруть Захарченко і Плотницький.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що помер головний терорист Олександр Захарченко.

Також "Знай.uа" писав, що в Росії помер "герой ДНР" Кобзон.