У Львівській області, поблизу невеличкого селища Давидів, сталася жахлива дорожньо-транспортна пригода.

Про це повідомив у Facebook користувач Назар Оліярник, опублікувавши моторошні знімки аварії у спільноті "Варта-1".

З фотографій можна зрозуміти, що не змогли розминутися автобус та автомобіль "Лада". Також видно, що останнє авто розтрощене вщент.

Поки ніякої інформації про постраждалих немає.

Наразі обставини ДТП з'ясовуються. На місці аварії працює поліція.

Популярні новини зараз
Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Нагадаємо, що 1 вересня автомобіль Range Rover в Козелецькому районі Чернігівської області злетів у кювет. Цю інформацію повідомляє "Чернігів оперативний". В результаті автомобільної аварії загинула одна людина.

У повідомленні говориться, що автомобіль рухався зі швидкістю близько 200 км / год. Під час руху водій не впорався з керуванням і виїхав за межі проїжджої частини, після чого врізався в дерево.

Поліція відкрила кримінальне провадження за ст. 286 ч. 2 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху). Санкція статті передбачає до восьми років в'язниці.

Як повідомляв раніше портал "Знай.ua", чотири транспортні засоби зіткнулися біля міста Здолбунів, що на Рівненщині, на автодорозі "Городище-Рівне-Старокостянтинів". Три людини отримали травми в результаті аварії, що сталася 29 серпня на вулиці Коперника в Здолбунові (Рівненська область).

Також портал "Знай.ua" повідомляв про те, що апеляційний суд міста Києва прийняв рішення про відвід одного із суддів у справі Кирила Островського, який на автомобілі Hummer збив 10-річну дівчинку.