6 вересня в Києві поліція затримала злодія, який вкрав у чоловіка сумку з грошима.

Про це повідомляє dtp.kiev.ua на своїй сторінці у Facebook. Пограбування сталося в Дарницькому районі столиці

"Молодий чоловік вкрав сумку, в якій знаходилося більше 60 тисяч гривень та документи власника. Влаштували погоню. Затримала поліція, особа встановлюється", - йдеться в повідомленні.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Та поки правоохоронці встановлюють особу злочинця, користувачі мережі упізнали злодія. Ним виявився актор Дінеш з телесеріалу "Кремнієва долина".

До слова, останнім часом грабіжники стають все нахабнішими.

Так, раніше повідомлялось про те, що київський злодій намагався проникнути в квартиру, в якій знаходилась 9-річна дівчинка, мама якої в цей час вийшла за хлібом. Грабіжник встиг відкрити одні двері квартири, та на щастя дитини, його вдалося злякати, коли дівчинка подзвонила мамі і включила голосовий зв'язок.
Крім того, нахабніють і шахраї.

У Києві знову набирає популярності обман з грошовою реформою і обміном готівки у пенсіонерів на "нові гроші". Аферисти навідуються до помешкань пенсіонерів та, представившись працівниками соціальної служби, розповідають байку про те, що в країні починається грошова реформа і якщо терміново не обміняти гроші, то вони просто втратять будь-яку цінність.

Незважаючи на очевидність обману, на літніх людей він продовжує діяти.
Оперативники не виключають, що зараз в столиці цілком можуть повернутися і інші "лохотрони" 90-х: наперстки, миттєві виграші побутової техніки та інші афери, які були в ходу після розвалу СРСР.

Нагадаємо, одним з найпопулярніших способів заробітку в Києві стабільно є обман у сфері нерухомості.

Як повідомляв портал "Знай.ua", іноземець обчистив квартиру в Києві.

Також "Знай.ua" писав, що автокрадії в Києві почали масово знімати з машин фари й акумулятори.