У четвер ввечері, 6 вересня в Оболонському районі Києва на вулиці Мате Залки невідомий в масках викрали двох школярок: дівчата відбивалися і кликали на допомогу, але їх швидко посадили в машину і відвезли в невідомому напрямку.

Як повідомляє портал Рoliteka, це сталося біля будинку №1 / 12 близько 9 вечора. Чоловік, який став свідком інциденту, розповів, що група людей в чорних масках заштовхала двох дівчаток в автомобіль. Незважаючи на те, що навколо було багато людей, допомогти їм ніхто просто не встиг, настільки все швидко відбулося.

Очевидець тут же викликав правоохоронців, ті в свою чергу оголосили план "Перехоплення" в Києві: всі відомості, які вдалося дізнатися про викрадачів, розіслали по всім постам. Поліція вже встановила ім'я власника машини і зараз займається її пошуком. Свідкові, на щастя, вдалося запам'ятати номер авто: це Audi c держномером АІ 5511НВ.

Копи порушили кримінальну справу за статтею "Викрадення людини".

Викрадення дитини

У неділю, 2 вересня, в одному з київських районів невідомі викрали дитину, на вигляд йому близько 4-5 років. Зловмисники просто вирвали його з рук батьків, посадили в машину і відвезли в невідомому напрямку.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Поліція повідомляє, що малюка відвезли на автомобілі Skoda, номерні знаки СВ 0601 або 0106.

Крім того, варто додати, що співробітники Куп'янської відділу поліції зловили небезпечного педофіла. В даний момент з 9-річною дитиною працюють психологи та лікарі. Про це стало відомо завдяки повідомленням прес-служби ГУНПУ в Харківській області.

Нагадаємо, студенти Київського політеху у ніч на 2 вересня залишили після себе гори сміття у місцевому парку.

Як повідомляв Знай.ua, 1 вересня понад 300 пасажирів вже півдня чекають на свій рейс до Туреччини в аеропорту Бориспіль.

Також Знай.ua писав про те, що Сарненський районний суд Рівненської області 30 серпня 2018 року виніс постанову, що забороняє Концерну радіомовлення, радіозв'язку та телебачення (КРРТ) вчиняти будь-які дії, пов'язані з припиненням використання технології аналогового телебачення.