Під процесуальним керівництвом Броварської місцевої прокуратури затверджено і направлено до суду для розгляду по суті обвинувальний акт стосовно 53-річного чоловіка за звинуваченням в умисному вбивстві. Про це повідомляє прокуратура Київської області.

Встановлено, що у квітні поточного року, під час спільного вживання алкогольних напоїв між ним і сусідом в місті Бровари виникла сварка. Зловмисник рукою завдав один удар по обличчю господарю, в результаті чого той впав на підлогу. Чоловік продовжив наносити сусідові удари руками по голові та обличчю. Після чого зловмисник натиснув ногою на шию потерпілому, в результаті таких дій останній помер.

Згідно з висновком судово-медичної експертизи смерть 49-річного потерпілого настала внаслідок механічної асфіксії. Обвинуваченому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі строком до 15 років.

Раніше повідомлялося, що на Київщині сталося криваве вбивство. У четвер, 6 вересня, в Ірпені (Київська область) сталася жахлива дорожньо-транспортна пригода: автомобіль на смерть збив чоловіка, який стояв біля власного будинку. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Головного управління Національної поліції у Київській області.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

"Вчора близько 16 години на перехресті в місті Ірпінь Porsche Cayenne, порушуючи правила дорожнього руху, зіткнувся з Сhevrolet Еріса під керуванням місцевого жителя", - розповіли правоохоронці.

У повідомленні наголошується, що Porsche Cayenne, за кермом якого перебував уродженець Львова, відкинуло на тротуар, де в цей момент біля власного ділянки стояв чоловік. Удар був настільки сильним, що 61-річний житель Ірпеня загинув на місці від отриманих травм. Правоохоронці порушили кримінальну справу за статтею "Порушення правил керування транспортним засобом" і проводять усі необхідні експертизи, встановлюючи обставини аварії.

Нагадаємо, відома журналістка жорстоко поплатилася за бажання показати правду.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що вчитель поглумився над дитиною з інвалідністю, копи шукають інших жертв збоченця.

Також "Знай.uа" писав, що в ДТП на Рівненщині зіткнулися чотири машини, багато постраждалих.