В Туреччині 8 вересня пасажирський автобус потрапив у жахливу аварію, в результаті якої загинуло 6 людей та ще 43 отримали поранення.

Про це стало відомо завдяки повідомленням турецького телеканалу NTV.

Наголошується, що пасажирський автобус перекинувся на 20 кілометрі траси Анкара – Аксакай. Всіх поранених одразу доставили до найближчої лікарні. За даними турецьких ЗМІ, в даний час проводяться рятувальні роботи.

Популярні новини зараз
Українців почнуть жорстоко перевіряти: кому варто приготуватися Українцям дали надію: які комунальні тарифи пообіцяли не чіпати Відмова від повістки – не порушення? Суд розповів, хто буде правий Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче
Показати ще

На місце аварії прибули медичні та пожежні бригади. Турецька поліція почала розслідування причин інциденту.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що 7 вересня в Івано-Франківській області на об'їзній дорозі Коломиї відбулася ДТП за участю мікроавтобуса Mercedes Sprinter, який перевозив людей, і легковика Renault Megane.

Як повідомляється, трагедія сталася близько 16 години. В результаті ДТП загинули двоє маленьких дітей. Водій і пасажирка легковика знаходяться в дуже важкому стані. Ще 7 людей отримали різні травми.

Як повідомили у Нацполіції, жінка померла від отриманих травм по дорозі до лікарні. На місці аварії працювали правоохоронці, з'ясовували всі обставини ДТП, а також особи потерпілих та їх діагнози.

Варто нагадати, що в четвер, 6 вересня, в Ірпені (Київська область) сталася жахлива дорожньо-транспортна пригода: автомобіль на смерть збив чоловіка, який стояв біля власного будинку. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Головного управління Національної поліції у Київській області.

"Вчора близько 16 години на перехресті в місті Ірпінь Porsche Cayenne, порушуючи правила дорожнього руху, зіткнувся з Сhevrolet Еріса під керуванням місцевого жителя", - розповіли правоохоронці.

Нагадаємо, "герой паркування" підштовхнув киян на страшний злочин.

Як повідомляв Знай.uа, у центрі Харкова неадекват розгромив євробляху після ДТП.

Знай.uа писав, 817 умисних вбивств, 111 згвалтувань та інші моторошні цифри злочинів в Україні.