У мережі з'явилося відео з усуненням наслідків зіткнення плавкрана «Олександр Зінов'єв» з автодорожньою частиною Кримського мосту. Також, досить цікаві повідомлення надходять від користувачів соціальних мереж:

«Нудно на Кримському мосту точно не буде, адже попереду зима і ожеледь, так що таких кранів і суден буде багато», — повідомив користувач Xoxol.

«Дуже стрьомно по ньому їздити, дивись змиє хвилею», — поділився Joney.

«А вчора криголам «арктика» врізався в одну з опор цього мосту — влада поки приховує — у мережах пишуть диверсія рошен — спецслужб — молодці — штурман кажуть тернопільський», - розповів користувач з ніком KATO DZHUGASH.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.uа", корабель на повному ходу протаранив Кримський міст. В акваторії Керченської протоки відбулася запланована акція зі знесення "путінської гордості". Російський плавучий кран зірвався з якоря і на повному ходу вмазался в Кримський міст.

Так, з-за шторму на морі плавкран прибило до опори автодорожньої частини мосту на ділянці між островом Тузла і фарватером. Про це стало відомо із повідомленнь російських ЗМІ. Відзначається, що в результаті інциденту було пошкоджено 1 матчу освітлення і погнуті "кілька метрів бар'єрного огородження моста.

Крім того, до усунення наслідків аварії окупанти обмежили рух по мосту. Плавкран вже відбуксирували на безпечну відстань від мосту. На ремонтні роботи знадобиться 6-8 годин, які почнуться тільки після припинення шторму. За даними російських метеорологів, висота хвиль на морі зараз становить 13-20 дм, а штормові умови збережуться протягом дня.

Нагадаємо, у Чорному морі стався пекельний вибух, є жертви.

Як повідомляв "Знай.uа", Путін наказав розібрати Кримський міст.

Також "Знай.uа" писав, чим небезпечний окупований Крим для материкової України.