В суботу, 8 вересня, пізно ввечері у Одесі, на 6-й станції Великого Фонтана відбулася моторошна ДТП.


Як розповіли очевидці, BMW зіткнувся із Skoda, після чого вилетів на зупинку, де перебували люди.


За інформацією патрульної поліції Одеси, загинули дві людини. За іншою інформацією - п'ятеро.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще


З місця аварії під озброєною охороною відвезли водія BMW. Відразу після зіткнення свідки ДТП намагалися самостійно покарати чоловіка, його побили. Зараз на місці події перебуває глава ГУНП в Одеській області Дмитро Головін. Рух на цій ділянці перекрито.


Нагадаємо, з'явилася інформація про те, що в Болгарії, недалеко від міста Разград зіткнулися пасажирський мікроавтобус з фурою, в результаті чого 18 осіб отримали травми різного ступеня тяжкості, один з них знаходиться в комі.
Про це стало відомо з повідомлення від "Укрінформ" з посиланням на прес-службу Міністерства внутрішніх справ Болгарії.


Як повідомляв раніше Знай.ua, у Запоріжжі, на Набережній магістралі недалеко від Ашану сталася страшна аварія за участю пасажирської маршрутки та іномарки.
Так, за попередньою інформацією, на магістралі зіткнулися маршрутка курортного спрямування Кирилівка-Запоріжжя та іномарка Opel. Про це стало відомо завдяки повідомленням місцевих ЗМІ.


В результаті зіткнення обидва транспортні засоби отримали механічні пошкодження. Офіційної інформації про стан здоров'я і кількості постраждалих у результаті ДТП поки немає. На місці аварії працюють медики і патрульна поліція.


Також Знай.ua писав про те, що в Туреччині 8 вересня пасажирський автобус потрапив у жахливу аварію, в результаті якої загинуло 6 людей та ще 43 отримали поранення.