В Запоріжжі, на Набережній магістралі недалеко від Ашану сталася страшна аварія за участю пасажирської маршрутки та іномарки.

Так, за попередньою інформацією, на магістралі зіткнулися маршрутка курортного спрямування Кирилівка-Запоріжжя та іномарка Opel. Про це стало відомо завдяки повідомленням місцевих ЗМІ.

В результаті зіткнення обидва транспортні засоби отримали механічні пошкодження. Офіційної інформації про стан здоров'я і кількості постраждалих у результаті ДТП поки немає. На місці аварії працюють медики і патрульна поліція.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Нагадаємо, раніше повідомлялося, у четвер, 6 вересня на Київщині стався кричущий випадок. Водій маршрутки відмовив у пільговому проїзді жінці, у якої в боях на Донбасі загинув син.

Водій був досить грубий, а майже всі пасажири стали на його бік. Після цього інциденту водія маршрутки змусили цілувати руки матері загиблого бійця. Про це повідомив користувач Іван Татауров в Facebook.

Покарання не змусило себе чекати. Вдячний козакам з Вишгородщини за миттєву реакцію і покарання мерзотника", - пише Татауров. Він заявив, що з водієм була проведена "профілактична бесіда".

Крім того, Татауров попередив усіх, хто вирішив зі зневагою ставитися до сімей загиблих захисників або учасників бойових дій – покарання буде, і буде суворим.

Варто нагадати, що на час проведення спортивно-масового заходу Intersport Ukraine Run 2018 8 - 9 вересня в Києві буде змінена робота громадського транспорту.

Так повідомляється, від початку руху 8 вересня до 9:00 9 вересня і орієнтовно з 13:30 до 24:00 9 вересня, під час перекриття руху транспорту на вул. Хрещатик (на ділянці від вул. Богдана Хмельницького до вул. Михайлівської) вносяться зміни до руху автобусів маршрутів № 24 та №114.

Нагадаємо, горе-водій припаркувалася на зупинці в Києві, без постраждалих не обійшлося.

Як повідомляв Знай.uа, пів зарплати на проїзд: маршрутники відберуть у киян останнє.

Знай.uа писав, заплатила, але не доїхала: кричущий випадок з маленькою дівчинкою і маршрутниками поставив на вуха українців.