З містикою пов'язують моторошну знахідку на одній з аргентинських ферм: невідомий убив сім корів, але не просто зарізав, а вирізав половину голови кожної особини.


Тварини також залишилися без деяких органів, приміром, язиків, геніталій, прямої кишки та деяких інших. Багато коров були вагітними, вбивці просто вирізали телят з утроби. Варто відзначити, що на землі навколо жертв не було кривавих слідів, а всі каліцтва були виконані з хірургічною точністю. Даний факти змусив перевести справу в ряди містичних.


Днями подібний випадок стався на фермі Ла-Пампа. Господар фермерського комплексу повідомляє, що ще 2-го вересня корова спокійнісінько гуляла по території. 4-го вересня тварини вже не було в живих: її виявили в 10 кілометрах від міста Переро. Фермер не виявив крові і слідів укусів хижаків. У корови відсутня половина голови: її хтось вирізав. До речі, в цьому випадку органи у корови виявилися на місці.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще


Господар корови, до того ж, уточнив, що сліди каліцтва виглядають так, ніби тварину вбили тиждень тому (края зсохлися і потоншали). До того ж, дивний той факт, що до корови за минулий з дня вбивства час не підбігали падальщики і не сідали мухи.


Раніше стало відомо про існування в Україні самого містичного місця. В Рівненській області є Тараканівський форт. Назву свою він отримав від села Тараканів, в якому знаходиться. Величезний розмах будівлі вражає: під зовнішніми стінами, приміром, розташований тунель, довжиною 100 метрів. На сьогоднішній день від замку залишились лише руїни. Ходять легенди, що в форті перевіряють секретну зброю. А також, що в ньому живуть справжні привиди. Швидше за все, легенда пішла від того, що на початку 20 століття тут загинуло дуже багато солдатів, так що їх душі ніяк не можуть знайти спокій.


Знай.UA до цього повідомляв про ліс самогубців. Щорічно в ньому розлучаються з життям від 70 до 100 осіб. Ліс страшний величезними коріннями дерев, що стирчать над землею, печерами і дивною тишею. Ліс простягається на 35 квадратних кілометрів і знаходиться в Японії. Раніше в цю місцевість вивозили за японською традицією літніх родичів вмирати, щоб вони не заважали молодим. Зараз це місце фігурує в книзі японського автора, яка включає в себе інструкцію по самогубству.


Нагадаємо, раніше Знай.UA писав про те, що хлопчик убив себе бензопилою, граючи в комп'ютерну гру.