Російські таксисти – люди безстрашні, але от тільки не завжди знають, хто може опинитися на задньому сидінні їх авто.


Нещодавно схожий випадок стався у Москві. Дівчина йшла з повними пакетами від супермаркету, викликала авто, але чомусь не звернула уваги на дивну обставину – таксистів було двоє. Водій виправдався: все гаразд, просто "підвозить племінника", наївна дівчина нічого не запідозрила.


Як зазначають у місцевих ЗМІ, вона вже збиралася виходити, як "джентельмени" запропонували красуні підняти пакети в квартиру. Молода гарненька домогосподарка була не проти, і втрьох молоді люди піднялися на 10 поверх.


Та коли піднялися, "товариші" виявилися грабіжниками і, завдавши два ножових поранення, вихопили жіночу сумочку з грошима.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Спробували згвалтувати і тоді "маску" довелося скинути вже красуні: вона виявилася 22-річним чоловіком на ім'я Шакрух Абдуросулов. Зараз медики надають йому першу допомогу.


Дивіться: Скільки коштує змінити стать в Україні - історії трансгендерів


Нагадаємо, 11-річний хлопчик-трансвестит зробив шокуюче зізнання.
Як повідомляв Знай.ua, екс-мера Лондона за подружню зраду вигнали із дому.
Також Знай.ua писав, перший у світі вагітний чоловік зважився народити вдруге.