Успішний юрист-трансгендер, 58-річна Саманта Кейн, в третій раз змінила стать. Народилася вона чоловіком, а зараз вдруге в своєму житті змінила стать на жіночу, повідомляє Daily Mail. На хірургічні операції Кейн витратила понад 150 тисяч фунтів стерлінгів.

Сем Хашимі народився в Багдаді. Чоловік вперше переніс операцію по зміні статі в 1997 році, ставши Самантою. У 2004 році жінка вирішила, що хоче знову стати чоловіком. Вона перенесла іншу операцію. Після неї Саманта стала Чарльзом.

У цьому році 58-річний чоловік знову зважився на операцію, щоб стати жінкою. Саманта розповіла, що її минуле рішення повернутися в тіло чоловіка було багато в чому пов'язано з бажанням побачити дітей. Після розлучення з дружиною на початку 1990-х років шляхи Кейн, сина і дочки розійшлися.

"Я не могла бачити дітей близько 10 років, я почала так сильно за ним сумувати. Мої діти росли, не знаючи мене. Було так важко. В кінці кінців я подумала, що зможу повернути тих, кого люблю, помінявшись назад, я знову стала чоловіком. Ось причина, по якій я це зробила", — пояснила Саманта другу операцію.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Поживши в образі Чарльза 13 років, вона зрозуміла, що зробила помилку. В результаті Саманта вирішилася в третій раз змінити стать.

Раніше повідомлялося, що найвідоміший підліток-трансгендер попрощався з чоловічим минулим. Найвідоміша дитина-трансгендер 17-річна Джаз Дженнінгс остаточно і безповоротно розлучився з "чоловічим" минулим. Відомо, що складну операцію по зміні статі хлопцеві зробили в одній з клінік Нью-Йорка — для цього йому довелося значно схуднути.

Новоспечена дівчина, прийшовши в себе і заплітаючи косу, показала фанатам, якы переживали за її життя, щасливе селфі з лікарні і розповіла про своє самопочуття. Кілька років тому Джаз стала дуже популярна завдяки блогу в Instagram і на YouTube, де активно відстоювала право дітей на сексуальне самовизначення, зокрема на самостійний вибір жіночого або чоловічого туалету.

Нагадаємо, всі трансгендери світу раптово стали "нормальними".

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що історія трансгендера у військкоматі вразила Україну.

Також "Знай.uа" писав, що травесті-діва Монро показала світові своє перевтілення.