Нещодавно мережу сколихнула новина про те, що колишнього очільника британського МЗС та екс-мера Лондона вигнала з дому дружина за зраду.

Про негаразди в родині політика довідалися ЗМІ.

джонсон виллер с женой

Наразі Джонсон та Марина Вілер не живуть разом, бо чоловік нібито зустрічається з іншою жінкою.

джонсон виллер

Популярні новини зараз
Ухилянт з ганьби перетворився на бренд: втікачі жартують, українці – лютують Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК
Показати ще

Що ж, будемо чекати подробиці в цій непростій справі.

До слова, 6 вересня під час мітингу в місті Жуіз-ді-Фору кандидат у президенти Бразилії Жаір Болсонару був важко поранений. Невідомий чоловік накинувся з ножем на кандидата в президенти. Правоохоронцям вдалося затримати зловмисника. Про це повідомляє видання O Globo.

У момент нападу кандидат виступав на півдні країни. Правоэкстремістський політик отримав ножове поранення черевної порожнини.

Поранений він був госпіталізований, переніс операцію і перебуває в стабільному стані.
Поліція затримала нападника. Ним виявився безробітний місцевий житель, який у соціальних мережах часто критикував Жаїра Болсонару.

Син Флавіу Болсонару повідомив у Twitter, що після інциденту батька госпіталізували майже при смерті.

"До нещастя, поранення виявилося серйознішим, ніж ми очікували... Були частково пошкоджені печінка, легені і кишечник. Він втратив багато крові, було госпіталізовано майже при смереті, однак зараз його стан стабілізувався", − написав Болсонару-молодший.

Пізніше військова поліція штату Мінас-Жерайс інформувала, що нападника затримали на місці злочину.

Як зазначає видання DW, Болсонару з рейтингом близько 22% лідирує в передвиборній гонці після того, як суд заборонив брати участь у виборах головному фавориту, лідеру лівоцентристської Партії трудящих Луїсу Інасіу Лулі да Сілві, колишньому президенту в 2003-2011 роках.

Варто відзначити, по даним експертів, Болсонару є основним претендентом на перемогу у виборах глави держави. В останні тижні на заходи своєї кампанії Болсонару одягав бронежилет.

Президентські вибори в Бразилії пройдуть 7 жовтня 2018 року.

Нагадаємо, у 2001 році Карен Уайт потрапила за ґрати за розбещення малолітнього. Трансгендерна жінка технічно залишалася чоловіком, однак суд постановив відправити злочинницю в жіночу в'язницю. І вона скористалася ситуацією, тричі згвалтувавши одну з ув'язнених, повідомляє The Sun.

Як повідомляв Znaj.ua, у США Комітет сенаторів заслухав справу щодо банків та нерухомості РФ, аби визначитися нарешті із зовнішньополітичним курсом стосовно Кремля.

Також Znaj.ua писав про те, що у Лондоні померла відома британська актриса Ліз Фрайзер, яка прославилася своїми численними ролями в англійських еротичних комедіях.