6 вересня під час мітингу в місті Жуіз-ді-Фору кандидат у президенти Бразилії Жаір Болсонару був важко поранений. Невідомий чоловік накинувся з ножем на кандидата в президенти. Правоохоронцям вдалося затримати зловмисника. Про це повідомляє видання O Globo.

У момент нападу кандидат виступав на півдні країни. Правоэкстремістський політик отримав ножове поранення черевної порожнини.

Поранений він був госпіталізований, переніс операцію і перебуває в стабільному стані.
Поліція затримала нападника. Ним виявився безробітний місцевий житель, який у соціальних мережах часто критикував Жаїра Болсонару.

Син Флавіу Болсонару повідомив у Twitter, що після інциденту батька госпіталізували майже при смерті.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

"До нещастя, поранення виявилося серйознішим, ніж ми очікували... Були частково пошкоджені печінка, легені і кишечник. Він втратив багато крові, було госпіталізовано майже при смереті, однак зараз його стан стабілізувався", − написав Болсонару-молодший.

Пізніше військова поліція штату Мінас-Жерайс інформувала, що нападника затримали на місці злочину.

Як зазначає видання DW, Болсонару з рейтингом близько 22% лідирує в передвиборній гонці після того, як суд заборонив брати участь у виборах головному фавориту, лідеру лівоцентристської Партії трудящих Луїсу Інасіу Лулі да Сілві, колишньому президенту в 2003-2011 роках.

Варто відзначити, по даним експертів, Болсонару є основним претендентом на перемогу у виборах глави держави. В останні тижні на заходи своєї кампанії Болсонару одягав бронежилет.

Президентські вибори в Бразилії пройдуть 7 жовтня 2018 року.

Нагадаємо, нещодавно стало відомо про страшний інцидент, який стався у Національному музеї Бразилії, де 2 вересня сталася сильна пожежа.

Як повідомляв портал "Знай.uа", десятки людей загинули і отримали поранення в результаті подвійного вибуху в столиці Афганістану. На даний момент жодна організація не взяла відповідальності.

"Знай.uа" писав, Японію сколихнули два потужних землетруси. Фото і відео з епіцентрів.