У 2001 році Карен Уайт потрапила за ґрати за розбещення малолітнього. Трансгендерна жінка технічно залишалася чоловіком, однак суд постановив відправити злочинницю в жіночу в'язницю. І вона скористалася ситуацією, тричі згвалтувавши одну з ув'язнених, повідомляє The Sun.

Жінкою Карен стала не відразу, до цього вона більше десяти років провела у чоловічій в'язниці. Чотири роки тому злочинниця заявила, що не тільки відчуває себе жінкою, але і страждає эректальною дисфункцією. Суд пішов їй назустріч і перевів в жіночу в'язницю, де до Карен, мабуть, повернулися чоловічі сили.

Як стало відомо, в період з лютого по грудень 2016 року Карен Уайт зробила три сексуальних напади на ув'язнену. Також існує ймовірність, що ще два зґвалтування сталися в період з вересня по листопад 2017 року. Крім того, повідомляється про ще одне насильство, скоєне Карен в 2003 році, але невідомо, хто був її жертвою — жінка чи чоловік.

Уайт спершу заперечувала всі звинувачення, але тепер визнала себе винною в чотирьох зґвалтуваннях. Вона також не заперечує, що могла зробити ще два сексуальних напади. Яке покарання загрожує злочинниці, поки не відомо, але вона, напевно, буде знову переведена у чоловічу в'язницю.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Раніше повідомлялося, що в Тагілостроєвскому районному суді р. Нижній Тагіл, було прийнято рішення про заміну реального терміну ув'язнення Артура Косіцину.

Варто згадати, що він був позбавлений волі за зґвалтування 27 неповнолітніх дівчаток і жінок.

Зміни в покарання були зроблені на основі так званої "позитивної характеристики" злочинця. У результаті суд змінив п'ятирічку перебування в колонії двома роками примусового залучення засудженого до праці.

Нагадаємо, вивозив до лісу і змушував робити це: історія сестер Хачатурян обростає жахливими подробицями.

Як повідомляв Знай.ua, деталі злочини маніяка-некрофіла доведуть вас до шокового стану.

Також Знай.ua писав, справа Вайнштейна набирає обертів: стало відомо ім'я ще однієї жертви.