Перший в історії чоловік, який народив трьох дітей, висловив бажання народити четверту. Як так вийшло? Читай про це в матеріалі Clutch.

44-річний Томас Бітті, якого всі знають як "вагітного чоловіка", хоче четверту дитину. На жаль, він розлучився з дружиною, у шлюбі з якою народив трьох дітей.

Багатьох дивує, що він зважився на такий крок — завагітніти і виносити дитину. Але він зробив це тому, що його першій дружині поставили діагноз безпліддя, а пара дуже хотіла дитину.

Не лякайтеся, ви нічого не пропустили. Томас — трансгендер, він народився жінкою. Під час операції по зміні статі, він вирішив залишити собі жіночі статеві органи, щоб у нього і його обраниці з'явилася дитина.

Популярні новини зараз
Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Томас народився і виріс на Гаваях з ім'ям Трейсі. З самого дитинства він відчував себе чоловіком, тому в зрілому віці пройшов гормональну терапію і кілька операцій по зміні статі.

Всього через рік після операції, в 2003 році, Том одружився. У шлюбі з'ясувалося, що його дружина Ненсі не може мати дітей. За допомогою науки і анонімного донора сперми Тому завагітнів, виносив і народив дочку природним шляхом. Після цього Том породив ще двох синів.

Перший шлюб незабаром розпався, діти залишилися з батьком. Після цього Томас одружився на дівчині на ім'я Ембер. Вона не хоче народжувати, а одже Тому, який хоче ще одну доньку, доведеться виношувати дитину самому.

Увага преси парі подобається, адже люди повинні знати, що такі шлюби теж є, і вони теж хочуть завести сім'ю і народжувати дітей. Томас анітрохи не шкодує, що в 2008 році поділився тією фотографією себе вагітного:

"Фотографія була дещо провокаційною, але завдяки їй почалися дуже значущі суперечки в суспільстві. Тепер всі дізналися, що є такі люди, як я, які хочуть сім'ю. Ця фотографія була чимось, до чого люди не звикли, але продовжували дивитися і обговорювати. Там нічого було ховати, навпаки, я відчував почуття гордості!"

Нагадаємо, на сайті Avito з'явилося оголошення про продаж кота британської породи, який нібито є екстрасенсом. За незвичайну тварину продавець з російського Кемерова просить п'ять мільйонів рублів.

Як повідомляв Знай.ua ви здивуєтеся, але ця частина тіла приваблює чоловіків найбільше.

Також Знай.ua писав, чоловіки склали портрет найкрасивішої жінки.