У п'ятницю, 14 вересня, близько 20:00 у Донецьку прогримів потужний вибух.

вибух

Його почули багато жителів міста. За попередніми даними, вибух стався в районі Боссе. До смерті налякані донеччани активно обговорюють подію в мережі.

донецк


"Боже, що це коїться?" - пише жителька столиці таз званої "ДНР" Анна М.
"Схоже, що був вибух, чутно було на Боссе", - повідомляє Ольга Б.
"Донецьк. Петровський район теж почув потужний вибух!",
"Ага. Тільки що як бахнуло! Боссе";
"Цікаво і що це так бумкнуло";

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Мирний чули вибух. Начебто одиночний".

"На Полежаково здригнулася земля", - невперебій коментують донеччани.

вибух

Незадовго до інциденту у Спільному центрі з контролю за припиненням вогню повідомили про обстріл з боку ВСУ:

18: 45-19: 15 - н. п. Мар'їнка - м. Донецк (сел. Трудовське), випущена 1 граната з РПГ-7, а також застосовувалися великокаліберні кулемети і стрілецька зброю.

19:35 - н. п. Авдіївка (військова частина) - н. п. Ясинувата, випущена 1 граната з РПГ-7, а також застосовувалися великокаліберні кулемети і стрілецьку зброю.

Нагадаємо, збройний конфлікт на тимчасово окупованих територіях Донбасу не може тривати вічно.

Звільнення, про яке українцям щодня розповідають, рано чи пізно стане реальністю, а не черговою скоромовкою на блакитному екрані. Як відбуватиметься визволення українського сходу, передбачити взялися фахівці.

вогонь


Як повідомляв раніше Знай.ua, 13 вересня, в окупованому Донецьку "добивають" так званий "батальйон Прилєпіна", комбат, кажуть, вже "на підвалі".
Роззброєння "батальйону", "замкомбата" в якому був скандальний російський письменник Захар Прилєпін, відбувається в готелі "Прага".

прилепин

Про це у своєму Telegram-каналі повідомив російський найманець Олександр Жучковський.


Також Знай.ua писав про те, що спеціальний представник США з питань України Курт Волкер вважає, що український уряд робить недостатньо для громадян України на тимчасово окупованих територіях. Про це він заявив у інтерв'ю українським ЗМІ.