У Чернівцях сталася страшна аварія за участю поліцейського авто. Відомо, що патрульне авто під час нічного чергування на смерть збило пішохода.

Про це стало відомо завдяки повідомленню прес-служби поліції області.

"На місці ДТП встановлено, що за кермом службового автомобіля Mitsubishi Outlander перебував 25-річний лейтенант поліції. На момент ДТП екіпаж здійснював патрулювання вулиці Руської. Рухаючись з увімкненим проблисковим маячком синього кольору, поліцейський допустив наїзд на 28-річного жителя Герцаївського району, який раптово вибіг на проїжджу частину дороги", - йдеться в повідомленні поліції.

Популярні новини зараз
60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину Будете робити це перед працівниками ТЦК – сядете на 8 років: українців суворо попередили Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення Більше зняти та обміняти не вийде: які обмеження встановили банки
Показати ще

Як повідомив в Facebook заступник прокурора Чернівецької області Олег Пелепюк, відомості про смертельну ДТП внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань, розпочато досудове розслідування.

Проте місцевих жителів не заспокоїли подібні заяви. У коментарях під цим постом вони пишуть, що поліцейські "відмазують вбивць".

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Суворовському районі Одеси маршрутне таксі потрапило у жахливу ДТП, в результаті трагедії отримали травми 9 людей, серед яких є діти.

У поліції також додали, що подія сталася під час руху на вулиці Отамана Головатого. Зазначається, що водій маршрутки №121 не зміг впоратися з керуванням та скоїв зіткнення з електричною опорою.

Варто нагадати, що в Києві в ніч з 15 на 16 вересня на ходу загорівся тролейбус. Кадри з місця інциденту в мережі оприлюднили пасажири. Пожежа сталася приблизно о 21:50, на Індустріальному шляхопроводі в Солом'янському районі столиці.

У салоні автобуса, як бачимо на фото, суцільний дим. Втім, за попередніми даними, ніхто з тих, хто знаходився всередині не постраждав.

Нагадаємо, у Росії розбився автобус з українцями, багато жертв.

Як повідомляв Знай.uа викрав власне авто і розбився вщент: ДТП з водієм-невдахою потрапило на відео.

Знай.uа писав, помічник депутата на мотоциклі збив пішохода і зник з місця аварії.