У мережі опублікували відео з місця ДТП на трасі Псков-Санкт-Петербург, в якій загинув відомий російський баритон Михайло Луконін.


Смерть Луконіна потрапила на камеру

Михайло Луконін, ДТП
Михайло Луконін, ДТП


Згодом це підтвердив керівник Естрадно-джазового напряму в Міжнародній академії музики Олени Образцової Володимир Самсонов. В коментарі місцевим ЗМІ він зазначив, що аварія сталася 16 вересня.

Михайло Луконін загинув у ДТП
Михайло Луконін загинув у ДТП

Популярні новини зараз
Дати виплати пенсій "перетасували": чи можна змінити день отримання виплат Тепер в ухилянтів заберуть останнє: змусять платити шалені гроші Українцям пообіцяли зробити життя трохи простішим: понад 10 тис грн на людину Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року
Показати ще


Автомобіль, яким керував Луконін, стояв на світлофорі, коли в нього на повній швидкості врізалася фура.

Михайло Луконін
Михайло Луконін

На кадрах відеозапису, видно, як вантажівка на повній швидкості буквально зносить одразу кілька машин, в тому числі і авто Луконіна, яке, очевидно, прийняло основний удар на себе.

Михайло Луконін
Михайло Луконін


Михайло Луконін відомий в Петербурзі як автор пісень до знаменних дат, подій, пов'язаних з історією міста. Також Луконін був знаменитий, як драматичний артист.

Михайло Луконін
Михайло Луконін

В його репертуарі було близько 800 творів на восьми мовах, а музичний диск "Шостакович: невідомі вокальні цикли" номінований на премію Греммі.


Дивіться: Михайло Луконін потрапив в ДТП


Нагадаємо, у Києві вночі на ходу загорівся тролейбус.
Як повідомляв Знай.ua, на 90-му році життя помер канадсько-американський актор Пітер Донат.
Також Знай.ua писав, у Росії, Волосовському районі Ленінградської області мікроавтобус Mercedes-Benz Sprinter, в салоні якого перебували українці, і фура DAF зіткнулися лоб в лоб.