Відео інциденту з полицейскою, який відбувся в Кременчуці, з'явилося на просторах інтернету в понеділок, 17 вересня. Коли точно це сталося, поки що невідомо.

Кременчуцька патрульна, а саме виконуюча обов'язки командира роти №3 Тетяна Габерлах пробила порушнику колесо автомобіля викруткою. На кадрах видно, як поліцейська прорізає колесо машини кілька разів.

За фактом події почато службове розслідування. Про це повідомив керівник патрульної поліції Кременчука В'ячеслав Деркач.

Своєму начальству поліцейська розповіла, що чоловік на Daewoo перебував у стані наркотичного сп'яніння. Він намагався втекти від патрульної поліції і мало не збив пішоходів. Саме після цього патрульна схопила викрутку і пробила йому колесо.

Популярні новини зараз
"Війна в Україні завершиться несподівано" – пророцтво монаха з гори Афон Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." Готуйте свої гаманці: українцям з 1 липня збільшать виплати, кому пощастить Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію
Показати ще

"Це не виправдання, будемо розбиратися. Зараз вона до мене їде, я тільки дізнався", - прокоментував Деркач.

Керівник патрульної поліції Кременчука повідомив, що на водія транспортного засобу складено протокол за пияцтво за кермом і за те, що намагався сховатися від поліції.

Пізніше стало відомо, що автомобіль Daewoo Lanos рухався з порушенням правил дорожнього руху з боку вулиць Чкалова/Щерса в напрямку центру.

Він не реагував на звукові сигнали, червоні маячки і голосові вимоги. Водій неодноразово створював аварійні ситуації, поки тікав від патрульних.

Коли водій зупинився, почав блокувати двері. Патрульна поліцейська вирішила вдарити викруткою по колесу автомобіля для того, щоб зупинити правопорушника. З'ясувалося, що водій перебував з явними ознаками наркотичного сп'яніння.

Нагадаємо, центр реабілітації розгромила поліція, забирали речі, людей поклали обличчям в асфальт.

Як повідомляв "Знай. ua", у Чернівцях копи знесли пішохода і зникли.

"Знай. ua" писав, що ДТП з водієм-невдахою потрапило на відео.