У понеділок ввечері, 17 вересня, у столичному аеропорту "Жуляни" з будівлі терміналу почали масово евакуювати пасажирів і співробітників. Все через повідомлення про те, що невідомі заклали вибухівку.

Як повідомляє "Інформатор", на місце події приїхали сапери і рятувальники. Сотні людей були змушені стояти у будівлі терміналу з валізами в руках.

Багато хто вже встиг пройти реєстрацію, їх попросили покинути об'єкт у найостанніший момент. Всі найближчі рейси скасували, поліцейські перекрили в'їзд на автомобільну парковку.

Популярні новини зараз
За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Оскільки серед очікуючих було досить багато людей, до терміналу доставили автобус, в якому люди могли б зігрітися.

Також відомо, що людям, які якраз поверталися до Києва, не дозволяли покидати літак.

На місці НП працювали сапери з собаками, але нічого не виявили.

Це сталося о 22:54. О 1:30 термінал відновив роботу. Зараз "Жуляни" працюють у штатному режимі.

Відома авіакомпанія скасувала один із найпопулярніших рейсів

Авіакомпанія Wizz Air, починаючи з зимового розкладу 2018/2019, припинить виконання польотів з польського Любліна до Києва. В системі онлайн бронювання на сайті лоукостера відповідні рейси після 24 жовтня відсутні.

Скандальний туроператор не припиняє дивувати

Нахабство туроператора Join Up продовжує шокувати і дивувати. Так, обурена клієнтка Ірина Нікіфорова на своїй сторінці у Facebook повідомила про те, що туроператор в черговий раз підставив українців і не надав їм належний сервіс.

Нагадаємо, у вівторок, 11 вересня, стало відомо, що популярна естонська авіакомпанія Nordica вже в цьому місяці припинить польоти з Таллінна в київський аеропорт імені Ігоря Сікорського.

Як повідомляв "Знай.uа" у терміналі міжнародного аеропорту "Бориспіль" знову застрягли туристи. Всі вони очікують рейсу в турецький Бодрум, який був перенесений на добу.

Також "Знай.uа" писав про те, що компанія JoinUp підвела українських туристів, які не можуть повернутися додому з відпочинку в Туреччині.