В ніч на 22 вересня росіянин намагався незаконно перетнути український кордон поза пунктом пропуску. Його затримали прикордонники Сумського прикордонного загону.

Цю інформацію повідомляє Держприкордонслужба.

У повідомленні говориться, що 25-річний москвич звернувся з заявою про надання йому в Україні статусу біженця.

За його словами, він не може спокійно жити в РФ, так як, через його політичні погляди, за ним постійно ведуть стеження російські спецслужби. Більш того, днями йому було пред'явлено звинувачення в розпалюванні ненависті і ворожнечі.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Чоловіка оголосили в федеральний розшук в РФ, тому він вирішив перетнути російсько-український кордон на "зеленій" ділянці. Існував ризик бути затриманим російськими прикордонниками під час перевірки на пункті пропуску.

У Держприкордонслужбі заявили, що найближчим часом передадуть чоловіка компетентним органам.

Нагадаємо, те, що відбувається сьогодні в Росії дуже нагадує події з Радянського Союзу. Детально про це розповів політолог і соціолог Ігор Ейдман.

Як багато знають, німецькі лікарі офіційно заявили, що Петра Верзілова швидше за все отруїли. В СРСР рішення про політичних вбивствах завжди брало перша особа. Сталін особисто наказав убити Троцького, Міхоелса, Коновальця.

Згідно спогади Судоплатова санкцію на вбивство єпископа Теодора (Ромжі) Хрущов також випросив особисто Сталіна.

Як повідомляв раніше портал "Знай.uа", за номерами закордонних паспортів Олександра Петрова та Руслана Боширова можна обчислити інших агентів російської військової розвідки.

Також портал "Знай.uа" повідомляв про те, що махове колесо фейкових свідчень нібито схопленого в "ДНР" Олександра Погорєлова, який зізнався у вбивстві Захарченко, продовжує стрімко набирати обертів.