На Сумщині вогонь знищує газопровід. Рятувальники другий день намагаються приборкати масштабну пожежу.

Про це повідомляє Нацполіція області.

Інцидент стався поблизу села Баранівкаввечері 21 вересня.

За попередньою інформацією, займання сталося ще 21 вересня, близько 22 годин.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Висота полум'я досягала 10 метрів, але поступово зменшується, оскільки працівники газової служби перекрили тиск і чекають поки вигорить залишки газу. Щодо причин аварії, то в прес-службі газовиків поки передчасних висновків не роблять, але схиляються до того, що прорив стався не сам по собі, а з-за зовнішнього втручання у газову мережу.

На місці події працюють співробітники газової служби, там також чергують загони рятувальниківта представники Нацполіції. наразі ситуація знаходиться під контролем.

В Сумах за фактом аварії на газопроводі поліція відкрила кримінальне провадження

Додамо, що Зза даними УкрГідрометцентру, 21 вересня у Сумській області надзвичайна (5 класу) пожежна небезпека.

Нагадаємо, в суботу рано вранці, 22 вересня, сталась надзвичайна пгодія в одному з дворів у місті Черкаси. Як стало відомо, спалахнув припаркований позашляховик. Говорять, що власником джипа є місцевий депутат.

Як раніше повідомляв Знай.ua, у п'ятницю, 21 вересня, в окупованому Донецьку прогримів потужний вибух. Трагедія сталася близько 15:00 у мікрорайоні Текстильник біля самого входу в хлібний магазин на зупинці "Шахта №19". Як видно на кадрах опублікованого в мережі відео, в приміщенні магазину панує повна розруха.

Також портал Знай.ua писав , що 19 вересня в місті Хмельницькому зайнялося приміщення школи №1. Всі діти були успішно евакуйовані з будівлі освітньої установи.

також ми писали про те, що в Житомирі на території картонної фабрики спалахнула велика пожежа, вогонь охопив не менше трьох тисяч квадратних метрів площі. Їдкий дим вкрив усе місто. Втім експерти не оцінювали масштаби катастрофи і що могло загрожувати місту та його мешканцям.