У селі Актове Вознесенського району Миколаївської області поліція і місцеві фермери з переслідуванням затримали групу паліїв, які напали на 50-річного підприємця.

Про це повідомляють у прес-службі Нацполіції.

Так, у Нацполіції відзначили, що у ніч з 21 на 22 вересня група злочинців кинула у двір чотири коктейлі молотова, через що виникла жахлива пожежа. Відомо, що на момент загоряння у будинку перебували сам господар, його дружина та товариш.

За даними прес-служби Національної поліції, в ніч на 22 вересня зловмисники кинули у двір чотири коктейлю Молотова, через що виникла пожежа. У будинку знаходився сам господар, його дружина і товариш. Поки жінка намагалася загасити полум'я, чоловіки почали переслідування.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

В результаті чотирьох зловмисників затримали. За даними поліції, вони "зухвало" діяли і хотіли залякати фермера, змусивши його платити "данину".

"Для цього вони здійснили підпал домоволодіння потерпілого, незважаючи на те, що в будинку знаходилися люди, які могли загинути, якби вчасно не помітили пожежу чоловіки. Слідчі кваліфікували подію, як замах на умисне вбивство кількох людей, вчинене за попередньою змовою групою осіб, способом, небезпечним для життя багатьох людей (ч. 2 ст. 15 п. 1, 5, 12 ч. 2 ст. 115 КК України). Санкція статті передбачає покарання від позбавлення волі на строк до п'ятнадцяти років до довічного ув'язнення з конфіскацією майна", - пові щілі у відомстві.

Разом з тим варто відзначити, що в Одесі затримали двох перевертнів у погонах, які підкинули чоловікові наркотики і вимагали від нього 1,5 тисячі доларів хабара.

Наразі вже відомо, що обох правоохоронців викрили у момент, коли вони підкинули громадянину наркотичні засоби та намагалиль отримати "відплату" за непритягнення його до відповідальності за зберігання наркотиків.

"Поліцейських викрили в той час, як вони підкинули своїй потенційній жертві пакет з речовиною, схожою на наркотики. Таким чином, двоє борців з наркозлочинністю розробили схему відкупу від кримінальної відповідальності за зберігання наркотичних речовин. Цього разу ціна питання – хабар в 1,5 тис. дол.", – розповіли в прес-службі.

На Житомирщині копи затримали рекордну партію бурштину

Нагадаємо, затримали групу рецидивістів, від яких страждала вся Україна.

Як повідомляв "Знай.ua", у Києві схопили людину Кадирова.

Також "Знай.ua" писав, що копи шукають небезпечного збоченця.