Одеська поліція розслідує напад на відомого активіста Олега Михайлика, якого розстріляли ввечері, 22 вересня. Так, в силовому відомстві вже розкрили основні версії, за якими ведуть слідчі дії.

Радник начальника головного управління Національної поліції в Одеській області Руслан Форостяк повідомив, що слідчі розглядають всі версії замаху на одеського активіста Олега Михайлика.

Олег Михайлик

"Розглядаються всі версії замаху, починаючи від побутової і закінчуючи його громадською діяльністю. Поліція порушила статтю про умисне вбивство і продовжує необхідні слідчі дії", - поінформував він.

У прес-службі поліції також повідомили, що копи вже опитали рідних, друзів і однодумців потерпілого, а також усіх можливих очевидців нападу, і "зібрали великий обсяг інформації".

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Олег Михайлик

Як повідомлялося раніше, увечері, 22 вересня, невідомі розстріляли Олега Михайлика. Він отримав поранення плеча та грудної клітини, втратив багато крові. Кулі з тіла поки не дістали, лікарі чекають, поки стан активіста стабілізується. Поліція надала Михайлику охорону.

"Сьогодні ввечері (22 вересня, - ред.) невідомі стріляли в одеського громадського активіста Олега Михайлика. Зараз потерпілий знаходиться в Єврейській лікарні, йому роблять операцію", - розповіла дружина потерпілого.

Олег Михайлик

Зазначимо, що Олег Михайлик, який став жертвою нападу, раніше неодноразово виступав проти муніципальної адміністрації Одеси. Колега активіста Олександр Солонтай на своїй сторінці в Facebook розповів, що стан Михайлика критичний. За словами радника керівника ГУ Нацполіції в Одеській області Руслана Форостяка, сам потерпілий звернувся за допомогою до співробітників поліції.

Нагадаємо, одеський активіст Олег Михайлик прийшов до тями.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що у Польщі спалили авто українського активіста.

Також портал "Знай.uа" писав, що відому волонтерку побили прямо у неї вдома.