У Кременецькому районі Тернопільської області учні профтехучилища напали на одногрупницю і намагалися перерізати їй горло.

Про це повідомляє прес-служба Національної поліції Тернопільської області.

Зокрема, наразі вже відомо, що троє студентів місцевого профтехучилища разом випивали, проте під час прийому спиртного вони почали конфліктувати між собою, що у процесі перейшло у практично жорстоке вбивство.

Так, одна з присутніх дівчат почала насміхатись з хлопця, що і переросло у бійку. Проте неочікувано для всіх присутній хлопець вихопив розбиту пляшку та декілька разів провів про горлу дівчини.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Після цього вони покинули дівчину стікати кров'ю, а саме попрямували до райцентру для продовження гулянки.

"Троє студентів вищого професійного училища краю, серед яких двоє хлопців та дівчина, вирішили відпочити. Із собою взяли пляшку горілки. Проте спиртного їм не вистачило і вони попросили перехожого докупити вина. Розпивали спиртні напої діти у закинутих приміщеннях. Під час відпочинку дівчина стала насміхатися над хлопцями. Їм це не сподобалося і вони почали бити подругу палкою. Остання захищалася. Втратила свідомість неповнолітня після того, як один із одногрупників придушив її. Аби подруга не розповіла про те, що сталося, він схопив скло від розбитої пляшки та тричі спробував перерізати горло. Потерпілу хлопці залишили стікати кров'ю, а самі продовжили відпочинок у райцентрі", - йдеться в повідомленні.

За словами начальника відділу ювенальної превенції Тернопільської області Петра Тиховича, десь за годину дівчина прийшла до тями і змогла самостійно дійти до гуртожитку. Вже там комендант викликала швидку.

У свою чергу лікарі зазначили, що дівчині дуже пощастило, адже скло кілька разів зачепило сонну артерію, проте так і не пошкодило її.

Підозрюваних правоохоронці затримали. Хлопці в усьому зізналися. Зараз вони перебувають в ізоляторі тимчасового тримання. Тривають слідчі дії.

20-річну студентку, яку тиждень шукали в Житомирській області, знайшли мертвою

Нагадаємо, у Києві по-звірячому вбили таксиста.

Як повідомляв "Знай.ua", у Києві безхатько знайшов пакет, його вміст вразив навіть досвідчених копів.

Також "Знай.ua" писав, що зникнення Гонгадзе потягло за собою десятки смертей.