У четвер, 27 вересня, жахлива дорожньо-транспортна пригода сталася на проспекті Лобановського в Києві.

Таксі вилетіло на зустрічну смугу, по якій в цей момент їхала вантажівка.

Користувачі соціальних мереж, які бачили все на власні очі, викладають на своїх сторінках фото і відео з місця аварії.

Серьезное ДТП с пострадавшими в Киеве на пр-т В. Лобановского, в направлении Севастопольской площади. Подробности происшествия детальная информация и количество пострадавших уточняются. Пробка. На месте работают бойцы #ГСЧС, несколько бригад скорой помощи и полиция. Будьте внимательны и осторожны объезжайте. Тяжелые погодные условия. Видео: Андрей #дтп #Киев #авария #фото #сегодня #хроника #dtp #dtpkiev #dtpkievua #accident #kiev #kyiv #today #crash #дтпкиев

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще
Posted by dtp.kiev.ua on Wednesday, 26 September 2018

Так, за попередньою інформацією, Dacia Logan прямував у бік Деміївської площі і при повороті вилетів на зустрічну. Ймовірно водій не впорався з управлінням з-за несприятливих погодних умов та слизького дорожнього покриття.

В результаті зіткнення пасажир таксі загинув на місці пригоди, водія з численними травмами відвезли на кареті швидкої допомоги. Люди, які їхали у вантажівці, відбулися синцями та подряпинами.

На місці ДТП працюють патрульні, медики і співробітники Державної служби з надзвичайних ситуацій.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Києві на вулиці Теодора Драйзера у неділю, 23 вересня, вночі підпила жінка-водій Daewoo Lanos влаштувала серйозну аварію і врізалася в будівлю церкви.

Як розповів водій Dacia Logan, він прямував у бік вулиці Оноре де Бальзака, перед ним їхав ВАЗ 2106, який біля перехрестя різко звернув вправо. Тут же в Dacia вносячи Lanos лоб в лоб з вимкненими фарами.

Варто нагадати, що у понеділок, 24 сентября стало відомо про жахливу ДТП в окупованому Росією Криму, в результаті якого загинуло п'ятеро людей, ще одна людина постраждала. Про це повідомляє російське агентство "Інтерфакс" з посиланням на представників регіонального управління МВС.

Нагадаємо, до яблучної аварії під Києвом приєднався молоковоз.

Як повідомляв Знай.uа, у Києві сталася масштабна ДТП: шокуючі подробиці про п'яного гонщика на Lanos.

Також Знай.uа писав, киянин протаранив копів і загорівся.