У Харкові сталась чергова моторошна аварія. У ДТП на вулиці Достоєвського постраждали шість людей.

Про це повідомили представники Головного управління Національної поліції у Харківській області.

Трагедія сталась вранці, 27 вересня 2018 року, автомобіль в'їхав у маршрутний автобус, в результаті чого постраждали шість чоловік.

ДТП у Харкові

Як повідомляється, аварія сталася о 8:24 на вулиці Достоєвського Поліція встановила, що водій BMW допустив зіткнення з маршруткою №123а, що стояв на зупинці. В результаті аварії постраждали шість чоловік, один з них - пасажир BMW - знаходиться у важкому стані.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

"В результаті аварії постраждали шість чоловік, чотири пасажири автобуса у віці від 20 до 56 років, двоє пасажирів іномарки", - йдеться в повідомленні.

Зараз на місці події працюють патрульні та медики, вирішується питання про відкриття кримінального провадження.

Пострадала маршрутка

Справа Зайцевої

Київський районний суд Харкова не задовольнив клопотання адвокатів та залишив у СІЗО ще на два місяці головних фігурантів кривавої справи Олену Зайцеву та Геннадія Дронова.

Нагадаємо, 27 вересня, жахлива дорожньо-транспортна пригода сталася на проспекті Лобановського в Києві, де таксі зіткнулося з вантажівкою. В результаті загинув пасажир легковика, водія таксі у вадкому стані забрала швидка допомога.

Як повідомляв портал Знай.ua, 25 вересня ввечері в Баштанському районі біля села Лоцкино Миколаївської області на регульованому залізничному переїзді пасажирський швидкісний поїзд InterCity сполученням "Херсон-Київ" зніс на переїзді легковика "Славуту".

Також Знай.ua писав про те, що мотрошна аварія шкільного автобуса відправила на лікарняні ліжка десятки дітей.