В результаті аварії шкільного автобуса поблизу німецького міста міста Байройт у Баварії постраждало відразу 12 дітей.

Про це повідомляє видання Frankenpost.

Наразі вже відомо, що трагедія сталась у середу вранці, коли автобус масе перевозив дітей різного віку до місцевої школи.

Крім того у поліції вже встигли заявити, що 64-річний водій намагався уникнути зіткнення з твариною, яка вибігла на дорогу та після невдалого маневру зійшов з дороги.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Всього в автобусі подорожувало 18 дітей. Незначні травми отримали 12 осіб, включно з водієм автобуса. Трьох школярів госпіталізували.

Разом з тим варто відзначити, що кількість ДТП в Україні за останній час перевершила всі показники.

Так, ЗМІ повідомляють, що у середу 25 вересня у Баштанському районі поблизу села Лоцкино, що на Миколаївщині сталась жахлива катастрофа. Відомо, що пасажирський поїзд InterCity сполученням "Херсон-Київ" переїхав автомобіль ЗАЗА-110307.

Наразі вже відомо, що в результаті аварії загинули двоє людей, а саме 46-річний водій і 36-річний пасажир автомобіля.

Крім того, в поліції вже заявили, що винуватцем трагедії є водій автомобіля, який вирішив переїхати залізничну колію попри заборониний сигнал семафору.

На даний момент з боку правоохоронних органів було відкрито провадження за статтею КК про порушення правил безпеки дорожнього руху.

Крім того варто відзначити, що у Києві молодий хлопець жорстко вбив таксиста, завдавши йому більше 30 ножових ударів у голову, шию та руки.

Наразі вже відомо, що 19 хлопець викликав таксі, для того щоб дістатись до села Петропавлівська Борщагівка, що у Києво-Святошинському районі.

Відомо, що по дорозі між водієм і хлопцем виник конфлікт, в результаті якого молодик накинувся на 40-річного чоловік та убив його.

Крім того підозрюваний викинув закривавленого водія з салону авто на дорогу, і викрав автомобіль Mercedes-Benz на іноземній реєстрації.

На викраденій машині хлопець скоїв ДТП. В ході обшуку у хлопця виявили ніж зі слідами крові таксиста.

Прокуратура Київської області повідомила про підозру 19-річному хлопцю в скоєнні кримінального злочину, передбаченого ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) КК України. Підозрюваному загрожує до 15 років в'язниці.

У Києві легковик потрапив під поїзд, який перевозив танк

Нагадаємо, кривава ДТП під Києвом спровокувала кілометрові затори.

Як повідомляв "Знай.ua", у мережі показали прототип першої Таврії.

Також "Знай.ua" писав, що українці масово гинуть у п'яних ДТП, цифри шокують.